25-10-2020

Ndotet nga ujërat e zeza Lumbardhi i Prizrenit (FOTO)

Sot në mesditë, në shtratin e Lumbardhit të Prizrenit janë derdhur ujëra të zeza, shkruan Gazeta e Prizrenit.

Uji i ndotur dilte nga gypi nën Urën e Arastës dhe bashkohej me ujin e lumit rrjedhës së tij.

Në vendin e ngjarjes janë parë edhe zyrtarë të policisë dhe të inspektoratit, por ende nuk ka ndonjë sqarim përse ndodhi kjo.

Lexo edhe:

Komuna e Prizrenit me performancë mesatare për Ujin e Pijes (Dokument)

Derdhja e ujërave të zeza rrezikon faunën nëpër lumenj. /GazetaePrizrenit.net/

Nuk ka asnjë përshkrim të disponueshëm

Asnjë koment

Comments are closed.