13-08-2020

Në fshatin Piranë përurohet terreni sportiv

Sot në fshatin Piranë është përuruar kompleksi i dy terreneve sportive, fushat për futboll, hendboll, basketboll dhe volejboll në kushte moderne, me ndriçim, zhveshtore dhe banjo për sportistë.

Sipas zyrtarëve komunal, fushat do të përdoren nga të gjithë banorët, nën mbikëqyrjen e kryetarit të fshatit, ndërkaq për të përkujtuar lavdinë e dëshmorëve të UÇK-së, kompleks sportiv është emërtuar me emrin e dëshmorit të kombit “Samidin Latifi” ./GazetaePrizrenit.net

  • Asnjë koment

    Comments are closed.