19-04-2024

Në fshatrat e Malishevës vazhdon spërkatja e zonave endemike

Drejtoria për Mbrojtje dhe Shpëtim, në koordimin me Shtabin Komunal të Komunës së Malishevës, po vazhdon të bëj dezinsiktimin selektiv të zonave endemike në Komunën e Malishevës.

 

Spërkatja e hapësirave publike fillon nga ora 8:00 deri në 12:00.

 

Për sot është paraparë që dezinsektimi të bëhet në fshatin Tërpezë e Poshtme, ndërsa te premten në Terpezë.

 

Gjatë ditëve të kaluara, fushata e spërkatjes është realizuar edhe në disa fshatra të tjera.

Asnjë koment

Comments are closed.