05-12-2020

Në Gjykatën e Prizrenit mbahet seanca e parë gjyqësore online

Gjykata Themelore e Prizrenit në një komunikat për media ka njoftuar se ka filluar me mbajtjen e seancave gjygjësore online.

Më tej GJTH njofton se ka filluar me mbajtjen dhe organizimin e proceseve të gjykimeve në distancë duke përdorur teknologjinë e video koneferencave, qëndrueshmëria dhe vullneti i gjykatave të Kosovës dhe se ka gjetur zgjidhje inovative për ruajtjen e efikasitetit dhe për të mbrojtur shëndetin e qytetarëve.

Seanca e parë gjygjësore online u mbajt nga gjyqtari Gëzim Shehu, lëndë civile – shkurorëzim.

Kush dhe ku po vendosë për arsimin në Prizren sipas Nismës dhe AAK-së?

Kjo u seancë u mbajt me mbështetjen e programit të USAID-it për Fuqizimin e Sistemit të Drejtësisë (USAID/JSSP).

Asnjë koment

Comments are closed.