17-06-2024

Në Prizren ngritet kallëzim penal ndaj një personi për posedim arme

Policia e Kosovës, njësiti patrullues i Stacionit Policor në Prizren me datën 17.05.2024, rreth orës 00:20 në pikë të kontrollit të automjeteve ka ndalur një automjet me targa të Shqipërisë për kontrolle rutinor, ku gjatë kontrollit te personave të pasagjeri me inicialet B.K. (viti i lindjes 2004) m/sh/k, ne xhep ju është gjetur një arme e ftoftë (Thike). I dyshuari është shoqëruar ne SP-Prizren për procedurat te mëtejme. Të gjitha këto veprime do të përdorën si dëshmi për gjykatën.

Në lidhje me rastin është njoftuar prokurori i shtetit i cili ka urdhëruar që ndaj të dyshuarit të ngritët kallëzim penal për veprën penale ,, Mbajtja në pronësi, kontroll ose posedim të paautorizuar të armëve’’ dhe rasti do të procedohet në Prokurorinë Themelore në Prizren.

Mund të jetë një imazh i thikë dhe teksti që thotë "11 Drejtoria/ SI. Numrii Data: rastit: Vendi: 3 Gener DRPPIN Republika Kosova- Republika Republic Kosovis Istriac istriaePune Pune everia- Vlada Ministry eurgnishme internal /Ministars Goverment Kosovo ปม Policija Nisova Affairs ั์้า Poslova Pergjithshme Direkcija/ /GeneralPolic Palicien Kosovo Police Polico Prizren Directorate 이이원어과 ARPOLICE Me Prizren vërtetohe /e lindur mil sekuestroi VÊRT 10V MBI SEK (Sekuestri (Sek zyrtari polica 9 kohösisht sen Sasia baze t nenit EPKHM FLOT 10TCKPP) KPP) TE SENDEVE PKi nga personi ersonal ontaktuestel M100 M100 ሰር nga Stacioni gaStactoniPolicor Policor 11 12 Nr. seni adresa 13 Verejus 17 16 66 20 w//! 22"

Asnjë koment

Comments are closed.