20-01-2021

Në Rahovec motër e vëlla bëhen bashkë dhe e rrahin motrën tjetër

Në Rahovec mbŕëmë rreth orës 21:00, Policia e ka arrestuar një person.

Dyshohet se ai së bashku me motrën e tij  të dyshuarën femër kosovare kanë sulmuar fizikisht motrën tjetër.

Me vendim të prokurorit i dyshuari  dërgohet në mbajtje, thuhet në Raportin e Policisë.

Asnjë koment

Comments are closed.