15-06-2024

Nesër, në orën 16 varrosen familjarët nga aksidenti tragjik

Nesër, në orën 16 bëhet varrimi i pesë anëtarëve të familjes Sadikaj, të cilët humbën jetën në aksidentin rrugor Suharekë-Duhël, në Biraqë.

Varrimi do të bëhet në fshatin Sopijë. Në mesin e të vdekurve janë edhe djali Erjoni 12 6 vjeçar dhe vajza Eliesa, 4 vjeçare.

Për këtë nesh Suhareka do të ketë Ditë zie, të cilën e ka shpallur kryetari i Komunës, Bali Muharremaj.

Me këtë rast Komuna e Suharekës do të ndërpresë të gjitha aktivitet kulturore dhe sportive të planifikuara për këtë ditë si dhe do të vendos flamujt në gjysmë shtizë në të gjitha institucionet.

Asnjë koment

Comments are closed.