22-05-2024

Nesër reduktime të ujit në disa fshatra të Hasit

K.R.U.“Hidroregjioni jugor“ SH.A Prizren njofton konsumatorët, se me datën 22.01.2020 prej orës 08:00 deri në 16:00 në Stacionin e pompave në ‘Sozi’ Nashec, do të ketë ndërprerje me furnizim të ujit për shkak të riparimit të pompave të rrjetit në vendburim, ndërprerje do të ketë në këto zona :

Planejë,

Gorozhup,

Mazrek,

Gjonaj dhe Kojushë.

Me rastin e riparimit të pompave , do të rikthehet furnizimi i rregullt me ujë të pijes. Ju falënderojmë për mirëkuptim, thuhet në njoftimin e kompanisë./tvprizreni.info

Asnjë koment

Comments are closed.