15-06-2024

Ngjarjet e paralajmëruara për sot:

Ngjarjet e paralajmëruara për sot:

27 prill 2018:

Ora 11:00

Shkolla fillore “Emin Duraku” në Prizren shënon 63 vjetorin. Me këtë rast do të shfaqet një  program kulturor-artistik i përgatitur nga mësimdhënësit dhe nxënësit e kësaj shkolle.
Ora 14:00

Mbahet takimi i deputetëve të Kuvendit të Republikës së Kosovës me qytetarë të Prizrenit. Takimi mbahet në Shtëpinë e Kulturës “Xhemajli Berisha”.

Asnjë koment

Comments are closed.