30-05-2024

Ngordhin peshqit në Liqenin e Breznës në Opojë, banorët kërkojnë veprim institucional

Një dukuri e pazakonshme dhe shumë shqetësuese është duke ndodhur këto ditë në Liqenin e Breznes, pasi mbi sipërfaqen e ujit shihen shumë peshq të ngordhur.

Faqja “Brezne vendlindja ime” ka publikuar pamje dhe me këtë rast ka shprehur shqetësimin e banorëve duke kërkuar që institutcionet përgjegjëse të merren me rastin.

Asnjë koment

Comments are closed.