28-10-2020

Një aksident trafiku me fatalitet dhe 16 me të lënduar ndodhën dje në Kosovë

Gjatë 24 orëve të fundit në Kosovë kanë ndodhur 39 aksidente trafiku, prej tyre 1 me fatalitet, 16 me persona të lënduar dhe 22 vetëm me dëme materiale.

Për shkelësit e rregullave të trafikut janë shqiptuar 781 gjoba, ndërsa janë arrestuar 18 persona për vepra të ndryshme penale.

Në mbajtje janë dërguar 10 persona, 1 në ndalim policor dhe 3 në vuajtje të dënimit.

Tiketa të shqiptuara në bazë të ligjit COVID-19 janë 662.

Asnjë koment

Comments are closed.