19-04-2024

Një pjesë e Prizrenit, Atmaxha, Gjonaj e disa fshatra përreth, sot me reduktime të ujit

Kompania për ujësjellës dhe kanalizim “Hidroregjioni jugor“ në Prizren njofton konsumatorët, se konform njoftimit nga KEDS-i për ndërprerje të energjisë elektrike, si rezultat i punimeve të planifikuara, sot (22.05.2019) do të paraqitet problemi me furnizim me ujë të pijes prej orës 11:00 deri në 16:00 në Stacionin e pompave në ‘Sozi’ Nashec.

Për këtë probleme me furnizim të ujit do të ketë në këto zona:

• Kobaj
• Atmaxhë
• Tupec
• Nashec
• Grazhdanik
• Planej
• Gorozhup
• Mile
• Mazrrek
• Gjonaj
• Një pjesë e qytetit në rrugën e Nashecit

“Me rastin e rikthimit të rrymës elektrike , do të rikthehet furnizimi i rregullt me ujë të pijes”, thuhet në njoftimin e kompanisë./GazetaePrizrenit.net/

Asnjë koment

Comments are closed.