24-07-2021

Njësia Speciale e Kosovës dhe veteranët kroatë bëjnë shqiponjën dy krenare

Një grup motoristësh kroatë shumica e të cilëve janë veteranë lufte po qëndrojnë në Kosovë

Pas një mikpritje në Prizren, ata mbrëmë ishin mikpritur në një restorant në Milloshevë.

Pas një darke, ata janë surprizuar nga policët e Njësisë Speciale të Kosovës, të cilët janë takuar me ta, duke i falënderuar për vizitën në Kosovë.

Në fund ata janë fotografuar së bashku duke bërë simbolin e shqiponjës.

Asnjë koment

Comments are closed.