22-01-2022

Ofertë për reklamim gjatë “Fushatës Zgjedhore” në ”GazetaePrizrenit.net”

Ofertë Speciale për reklamim gjatë “Fushatës Zgjedhore” në portalin ”GazetaePrizrenit.net”

Kjo ka për qëllim t’ua mundësojë subjekteve politike dhe kandidatëve për deputetë të reklamojnë gjatë fushatës zgjedhore 2019.

Oferta është jashtëzakonisht e favorshme. Për më shumë informata kontaktoni në tel: +383 44 230 330 .

Asnjë koment

Comments are closed.