23-04-2024

“Oo keni me pjellë bre…”: Kobra bërtet në seancë, pastaj thotë thotë “La ilahe il-Allah” ( VIDEO)

Seanca e sotme rreth vrasjes së djaloshit nga Kukësi në Prizren, ku akuzohet “Kobra” dhe të tjerët, që dolën sot para Gjykatës …

Asnjë koment

Comments are closed.