22-10-2020

Pavarësisht uljes së temperaturave, kosovarët ia mësyjnë bregdetit

Ulja e temperaturave nuk i pengon qytetarët e Kosovës që të dynden drejt Shqipërisë për të kaluar fundjavën në bregdet.

Më shumë se 7 mijë qytetarë të Kosovës, në orët e para të mëngjesit të kësaj të shtune kanë kaluar në Morinë dhe destinacioni kryesor i tyre është bregdeti.

Lexo Edhe:

Prizreni në vendet e fundit prej komunave të Kosovës edhe për Përgjegjshmërinë (Dokument)

Ndërkohë forcat e policisë kufitare po përpiqen që të përshpejtojnë punën e tyre në mënyrë që të shmangin radhët e gjata të pritjes.

Njoftim i rëndësishëm nga shëndetësia për banorët e lagjes Arbana, dhe fshatrave Landovicë e Atmaxhë

Asnjë koment

Comments are closed.