22-10-2020

Njoftim i rëndësishëm nga shëndetësia për banorët e lagjes Arbana, dhe fshatrave Landovicë e Atmaxhë

Përfaqësues të QKMF-së në Prizren, kanë njoftuar së pasi së shpejti pritet të fillojnë punimet në ndërtimin e objektit të ri të QMF-së në lagjen Arbana, për këtë banorët e saj,  Atmaxhës dhe Landovicës do të marrin shërbime në objekte të tjera.

Sipas kryeshefit të mjekësisë familjare, Arsim Berisha bërë në një njoftim në “facebook”, banorët e kësaj pjese nga data 21 shtator 2020 shërbimet shëndetësore mund t’i marrin në QKMF Prizren dhe QMF ‘Jeta e Re’.

Lexo edhe :

Prizreni në vendet e fundit prej komunave të Kosovës edhe për Përgjegjshmërinë (Dokument)

Fëmijët e Lagjes Arbana të cilët duhet të vaksinohen sipas kalendarit të rregullt, shërbimin do ta marrin në QMF “Jeta e Re”. /GazetaePrizrenit. net

Asnjë koment

Comments are closed.