09-03-2021

PDK-së i bashkohet nënkryetari i degës së Nismës, Zenel Elshani

PDK në Prizren ka prezantuar një aderim të ri.

Shaqir Totaj, kryetar i degës dhe Kujtim Gashi, nënkryetar kanë konfirmuar aderimin në subjektin e tyre të Zenel Elshanit, nënkryetar i degës së Nismës në Prizren.

Në deklarimin e tij,  Elshani ndërkaq ka thënë se PDK e ka programin më të mirë.

Asnjë koment

Comments are closed.