25-10-2020

Pensionet dalin me rritje

Pagesat për pensionistët sot kanë dalë me rritje, ka njoftuar ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Skender Reçica.

“Sot i procesuam për pagesë pensionet me rritje prej 20%, për kategoritë e pensionit bazë, pensionit familjar, pensionit invalidor të punës dhe pensionet e parakohshme të Trepçës, si dhe pensionet kontributive me rritje prej 15%, duke përfshirë edhe pagesën retroaktive të muajit janar”, njofton Reçica në Facebook.

Reçica ka shtuar se mbetet i përkushtuar që edhe në vijim, brenda mundësive buxhetore të vazhdojnë me rritjen e pensioneve edhe për kategoritë tjera të përfituesve të skemave sociale dhe pensionale.

Asnjë koment

Comments are closed.