02-10-2022

Përvjetori: Lidhja Shqiptare e Prizrenit, histori e sfidë

Sot mbushen 144 vjet, kur filloi organizimi dhe themelimi i Lidhjes Shqiptare të Prizrenit.

Pak histori rreth sfidave të fundshekullit të kaluar të Monumentit të rëndësishëm shqiptar janë paraqitur,  në një shkrim në portali “Gazeta e Prizrenit” , të botuar trei vjet më parë:

141 vjet histori e sfidë të Lidhjes Shqiptare të Prizrenit

Asnjë koment

Comments are closed.