08-08-2022

Përzgjedhësi i Kosovës, Challendes në ndeshjen Liria-Gjilani

Përzgjedhësi i Kosovës, Bernard Challendes ka ndjekur ndeshjen e luajtur në Prizren, në mes të Lirisë e Gjilanit, që përfundoi me fitoren e prizrenasve, me rezultat 3:2. Ai shoqërohej nga anëtari i Komitetit Ekzekutiv të FFK-së, Mirsad Çollaku, Qemal Krasniqi, u.d.i kryetarit të KF ”Liria” dhe drejtorit të Lirisë, Erxhan Dana.

Asnjë koment

Comments are closed.