08-08-2022

Sot në Prizren

Ngjarjet e paralajmëruara për sot:

29 prill 2018:

Ora 15:00

Vihet gurthemeli i Qendrës Edukative “Loyola-Tranzit” që do të ofrojë një kopsht fëmijësh dhe hapësirë për mësimin e fëmijëve të komunitetit ashkali. Lokacioni në Arbanë, tek udhëkryqi në të cilin bëhet kyçja për në rrugën Prizren-Gjakovë.

Asnjë koment

Comments are closed.