20-10-2020

Peshqit nëpër rrugë, kalimtarët sfidojnë dallgët gjigante për t’i marrë ata

Erërat e fuqishme me shpejtësi 100 kilometra në orë goditën ishullin e Maltës.

Kjo bëri që në dallgët gjigante të nxirrnin peshqit në rrugë.

Dhe kalimtarët kanë sfiduar erërat e forta dhe ujin e fuqishëm për të kapur peshqit.

Video e filmuar tregon momentin kur njerëzit qëndrojnë në rrugë në mes të stuhisë në kërkim të mbledhjes së peshqve./Express

Lexo më shumë në: https://www.gazetaexpress.com/lajme/peshqit-mbushin-rruget-kalimtaret-sfidojne-dallget-gjigante-per-ti-marre-630761/?utm_source=referral&utm_medium=web&utm_campaign=copyright

Asnjë koment

Comments are closed.