20-10-2020

Prej 1 tetorit kosovarët mund të aplikojnë për patentë shofer ndërkombëtar

Ministria e Punëve të Brendshme ka njoftuar se që nga 1 tetori, qytetarët e Republikës së Kosovës mund të aplikojnë për patentë shofer ndërkombëtar.

Kështu është bërë e ditur përmes një komunikate për medie.

“Agjencia e Regjistrimit Civil e Ministrisë së Punëve të Brendshme, njofton qytetarët e Republikës së Kosovës, se nga nesër, më 01 tetor, do të fillojë aplikimin për Patentë- Shoferë Ndërkombëtar”, thuhet në komunikatë.

Lexo edhe:

Dështon miratimi i buxhetit 2021 të Komunës së Prizrenit

Po ashtu, në komunikatë thuhet se aplikimi do të bëhet në të gjitha Qendrat për Pajisje me Dokumente, sipas procedurave të përcaktuara në Udhëzimin Administrativ Nr. 08/2020, për Përcaktimin e Formës, Përmbajtjes dhe Procedurës së Lëshimit të Patentë Shoferëve ndërkombëtar në Republikën e Kosovës. /Telegrafi/

Asnjë koment

Comments are closed.