26-11-2020

Prizren: Arrestohen dy persona të kërkuar nga gjykata

Një femër dhe një burrë, të cilët kërkoheshin nga organet e drejtësisë  janë arrestuar në raste të ndara në Prizren, shkruan Gazeta e Prizrenit.

Sipas policisë, arrestimi është bërë në bazë të urdhëresës së lëshuar nga Gjykata, derisa femra kosovare dhe është dërguar në Qendrën Korrektuese në vuajtje të dënimit

Për të njëjta arsye është arrestuar edhe një mashkull kosovar, që është dërguar në burgun e Dubravës në vuajtje të dënimit. /GazetaePrizrenit.net /

 

Asnjë koment

Comments are closed.