22-05-2024

Prizren: Humb jetën një person në vendin e tij të punës

Sinjali mëson se viktima ka rënë nga lartësia në një objekt dhe i njëjti s’ka arritur t’i përballojë plagët e marra.

Asnjë koment

Comments are closed.