24-05-2024

Prizren: Largohet nga puna mësimdhënësi i dyshuar për ngacmim seksual të nxënëses

Më shumë se dy muaj pas vendimit për largim të përkohshëm nga puna, mësimdhënësi që dyshohet se ka ngacmuar seksualisht një nxënëse të mitur në Prizren, largohet nga puna.

Ndaj të njëjtit Prokuroria ka ngritur aktakuzë në Gjykatën Themelore të Prizrenit.

Mësimdhënësi për të cilin KALLXO.com kishte raportuar se dyshohet se ka ngacmuar seksualisht një nxënëse të mitur, është larguar nga puna.Kështu ka marrë vendim Komisioni disiplinor i Drejtorisë së Arsimit në Prizren, më datë 1 nëntor. KALLXO.com e ka siguruar këtë vendim.

“Komisioni disiplinor pas shqyrtimit të provave dhe ndjekjes së të giitha procedurave me katër vota pro dhe një anëtar kundër (përfaqësuesi i SBASHK) ka marrë vendim për largimin e mësimdhënësit XX nga procesi edukativo arsimor”- thuhet në vendimin e Komisionit disiplinor.

Lexo edhe:

Prizren: Shkëlqimi dhe rënia e pushtetarëve lokal për “Lirinë” ( foto )

Asnjë koment

Comments are closed.