17-08-2022

Prizren: Lokalitetet ku sot do të ketë ndërprerje të rrymës

KEDS njofton se nesër do të kryhen punime për siguri të sistemit energjetik dhe si rezultat në disa lokalitete do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike.

Ky është orari sipas rajoneve:

Prizren

1.

Nga TS 35/10[kV] Zhur do të ndërprehet:

Dalja 10[kV]  Poslishta (kodi: 30035006 )  nga ora 10:00 deri 14:00

Vendet: fshatrat: Grazhdanik, Kobajë, Muradem, Nashec (një pjesë), Poslishtë dhe Vlashnjë.

Arsyeja: Revizion ne LP 10kV, ndërrimi/përforcim i shtyllave të dëmtuara.

Lexo edhe:

Prizren: Publikohen disa “parregullsi” gjatë përzgjedhjes së drejtorëve të shkollave

Asnjë koment

Comments are closed.