25-06-2024

Prizren: Objekti i Komunës ndriçohet me ngjyrë rozë

Objekti ku ndodhet adaministrata e Komunës së Prizrenit është veshur me ngjyrën “Rozë”.

Sipas njoftimit, kjo do të zgjasë gjatë tërë muajit tetor – Muajit të Ndërgjegjësimit për kancerin e gjirit.

“Komuna solidarizohet me të gjitha gratë që sfidohen nga kjo sëmundje dhe do të jetë në shërbim të tyre. Shëndeti është parësor, prandaj së bashku punojmë në ruajtjen e tij. Së bashku për jetën!”, thuhet në njoftim të kumunës.

Asnjë koment

Comments are closed.