30-07-2021

Prizren: Rrëzohet një shtyllë elektrike në lagjen ” Bajram Curri”

Banorët e lagjes ” Bajram Curri”, njoftojnë se si pasojë e një aksidenti që ka ndodhur ditë më parë, është rrëzuar një shtyllë elektrike e cila qëndron ashtu që disa ditë.

Sipas tyre, si pasojë e shtyllës së dëmtuar nuk është në funksion ndriçimi i rrugës ” Tahir Sinani” në dalje të qytetit të Prizrenit deri tek rrethrrotullimi për Hoçë të Qytetit.

Lexo edhe:

Ura e Marashit nën mëshirën e Zotit (FOTO)

Kërkohet nga organet konpetente te merren sa me shpejtë me rastin në fjalë dhe të mos kete probleme te tjera,ngase për një punë shumë të vogël po kerkohet 1 muaj pritje dhe me shumë, thuhet në fund të kësaj kërkese nga banorët e kësaj lagje./tvpz

Asnjë koment

Comments are closed.