16-05-2022

Qytetari nga Prizreni: Nuk kam fjet tërë natën nga vesi për ta dhënë votën!

Sot në 21 komuna të Kosovës është duke u mbajtur raundi i dytë i zgjedhjeve lokale.

Të gjitha qendrat e votimit janë hapur më kohë, kështu kanë njoftuar nga Komisioni Qendror i Zgjedhjeve.

Të drejtën për të votuar e kanë shfrytëzuar dhe qytetarët në Prizren.

Prizrenasi në një intervistë të shkurtër pas votimit ka treguar se nuk ka fjetur tërë natën nga vesi për të votuar.

Asnjë koment

Comments are closed.