15-06-2024

Rishpallet konkursi për drejtorë të shkollave të Prizrenit

Rishpallet konkursi për për drejtorë dhe zëvendësdrejtorë të shkollave të komunës së Prizrenit.

Pas anulimit të bërë nga kryetari Haskuka, të dy konkursve të mëparshme, për të cilat ka njoftuar “GazetaePrizrenit”, Drejtoria komunale e Arsimit ka rinisur procesin nga fillimi.

Në konkurs janë  pozitat menaxheriale për  32 shkolla fillore dhe tri të mesme. Kohëzgjatja e emërimit është katër (4) vjet.

Konkursi është i hapur deri më datën 08.08.2018 që konsiderohet si ditë e fundit e mbylljes së konkursit.

Më poshtë shkollat në konkurs:

Titulli i vendit të punës : Drejtor i Shkollës Fillore:

1.SHFMU “Lidhja e Prizrenit” – Prizren
2. SHFMU “Abdyl Frashëri” – Prizren
3. SHFMU “Motrat Qiriazi” – Prizren
4. SHFMU “Dëshmorët e Zhurit” – Zhur, Komuna e Prizrenit
5. SHFMU “Vëllezërit Frashëri” – Planejë, Komuna e Prizrenit
6. SHFMU “Sinan Thaqi” – Zojzë, Komuna e Prizrenit
7. SHFMU “Mic Sokoli” – Lybeqevë, Komuna e Prizrenit
8. SHFMU “Dy Dëshmorët” – Piranë, Komuna e Prizrenit
9. SHFMU “Dëshmorët e Vërrinit” – Billushë, Komuna e Prizrenit
10. SHFMU “Zenun Çoçaj” – Gjonaj, Komuna e Prizrenit
11. SHFMU “Nazim Kokollari” – Dardani, Komuna e Prizrenit
12. SHFMU “Brigada 125” – Medvec, Komuna e Prizrenit
13. SHFMU “Meto Bajraktari” – Reqan, Komuna e Prizrenit
14. SHFMU “Planjane” – Planjane, Komuna e Prizrenit
15. SHFMU “25 Maji” – Lubinje e Poshtme, Komuna e Prizrenit
16. SHFMU “Izvor” – Lubinje e Epërme, Komuna e Prizrenit
17. SHFMU “Fatmir Berisha” – Prizren
18. SHFMU “Xhevat Berisha” – Prizren
19. SHFMU “Fadil Hisari” – Prizren
20. SHFMU “Mati Logoreci” – Prizren
21. SHFMU “Ibrahim Fehmiu” – Prizren
22. SHFMU “Zef Lush Marku” – Velezhë, Komuna e Prizrenit
23. SHFMU “22 Dëshmorët” – Randobravë, Komuna e Prizrenit
24. SHFMU “Dëshmorët e Kabashit” – Korishë, Komuna e Prizrenit
25. SHFMU “Shtjefën Gjeqovi” – Zym, Komuna e Prizrenit
26. SHFMU “Nazim Buduri” – Hoqë e Qytetit, Komuna e Prizrenit
27. SHFMU “Sharr” – Jabllanicë, Komuna e Prizrenit
28. SHFMU “Pjetër Mazreku” – Mazrek, Komuna e Prizrenit
29. SHFMU “Hasim Maliqaj” – Poslisht, Komuna e Prizrenit
30. SHFMU “Krushë e Vogël” –Krushë e Vogël, Komuna e Prizrenit
31. SHFML “Abdyl Frashëri” – Prizren
32. SHFMU “Lekë Dugagjini” – Prizren

Konkursi për Drejtor të Shkollës së Mesme:
në:

1. SHML “Luciano Motroni” – Prizren
2. SHML “Gjon Buzuku” – Prizren
3. SHML “Lorenc Antoni” – Prizren

Titulli i vendit të punës : Zëvendësdrejtor i Shkollës Fillore
në:

1. SHFMU “Motrat Qiriazi” – Prizren
2. SHFMU “Mati Logoreci” – Prizren

 

Në njoftim, thuhet se Konkursi ngel i hapur 15 ditë kalendarike nga dita e publikimit, duke filluar nga data e publikimit më 25.07.2018 deri më datën 08.08.2018 që konsiderohet si ditë e fundit e mbylljes së konkursit.

Linku:

Click to access Konkurset-2018shq.pdf

Asnjë koment

Comments are closed.