20-09-2020

Sërish inspektime dhe kontrolle edhe në Prizren

Sonte ekipet e inspeksionit bashkë me policinë pritet të dalin në terren më herët se që kishte ndodhur herëve të kaluara.

Inspektimet pritet të ndodhin nëpër gjithë territorin e Kosovës.

Ekipe inspektuese bashkë me policinë do te ketë në Prizren, Gjilan, Pejë, Mitrovicë, Ferizaj e Gjakovë.

Nuk do të ketë tolerime të shpërfilljes së rregullores së ministrisë, e cila përfshin distancën, higjienën dhe orarin e punës.

Shkelësit e rregullores sipas burimeve brenda Ministrisë do të përballen me gjoba, deri në mbyllje të plotë të lokaleve.

Asnjë koment

Comments are closed.