14-04-2024

Shiu dhe breshëri vështirësojnë qarkullimin në autostradë (Video)

Automjetet që ishin duke qarkulluar në autostradën Prishtinë – Prizren, janë detyruar të ndalën në rrugë.

Kjo ishte ndalesë e detyrueshme, për shkak të shiut të madh që po binte dhe breshrit në rajonin e Komunës së Malishevës.

Siç transmeton KosovaPress, ato pak automjete që vazhdonin qarkullimin, detyroheshin që të ulnin shpejtësinë.

Asnjë koment

Comments are closed.