17-04-2024

Shpallen 113 vende të lira të punës nëpër burgje

Sipas konkursit kërkohen 113 zyrtarë të rinj për të plotësuar numrin e nevojshëm të zyrtarëve korrektues, transmeton IndeksOnline. Aplikimi për pozitën e Zyrtar Korrektues fillon me datë 27.02.2024 dhe do të jetë i hapur deri më 27.03.2024, që konsiderohet si ditë e fundit e mbylljes së konkursit.

Për më shumë detaje, linçet i keni të bashkangjitura më poshtë:

 

Asnjë koment

Comments are closed.