22-05-2024

Shpallen emrat e drejtorëve të disa shkollave të Prizrenit

Drejtoria për Arsimi në Prizren, publikoi rezultatet e konkursit për drejtorë dhe zëvendësdrejtorë.  Në listë janë emrat e 16 drejtorëve dhe të 2 zëvendësdrejtorëve:

Islam Bajrami        SHFMU – Lidhja e Prizrenit

Muharrem Elezkurtaj   SHML – Gjon Buzuku

Alidin Flugaj        SHFMU – Abdyl Frashëri

Sabri Micaj         SHML – Luciano Motroni

Vjosa Zhubaj       SHFMU – Motrat Qiriazi

Ismen Ajazaj       SHFMU – Dëshmorët e Zhurit

Osman Shala        SHFMU – Mic Sokoli

Besnik Tarjani     SHFMU – Dy dëshmorët

Qazim Çoçaj        SHFMU – Zenun Çoçaj

Flurim Gashi       SHFMU – Dëshmorët e Vërrinit

Hamzi Krasniqi     SHFMU – Brigada 125

Belkize Hoxha      SHFMU – Nazim Kokollari

Esad Kurejshepi    SHFMU – Meto Bajraktari

Nexhmije Zeçiroviq   SHFMU – Izvor

Alen Azar            SHFMU – Planjan

Vesel Krasniqi       SHML – Lorenc Antoni /gazetaeprizrenit.net/

Asnjë koment

Comments are closed.