16-04-2021

Shpallen emrat, ja kush janë drejtorët e shkollave të Prizrenit?

Drejtoria e Arsimit në Prizren, sot publikoi emrat e drejtorëve të shkollave, shkruan “GazetaePrizrenit.net”.

Lista e kandidatëve të propozuar për drejtorë dhe zëvendësdrejtorë të
institucioneve edukative – arsimore, sipas konkursit numër 01-111-110677 të datës 25.07.2018.

Emri dhe mbiemri i kandidatit, pozita shkolla/institucioni dhe pikët, sipas komisionit :

1. Alidin Flugaj, drejtor SHF”Abdyl Frashëri” 87

2. Islam Bajrami, drejtor SHFMU”Lidhja e Prizrenit” 71

3. Maxhun Krasniqi, drejtor SHMU”Abdyl Frashëri” 69

4. Haxhi Kabashi, drejtor SHFMU”Mati Logoreci” 77

5. Sedat Shkurti, drejtor SHFMU”Motrat Qiriazi” 82

6. Haki Gajraku, drejtor SHFMU”Ibrahim Fehmiu” 79

7. Fidan Axhillari, drejtor SHFMU”Fadil Hisari” 77

8. Vigan Dervishaj, drejtor SHFMU”Fatmir Berisha” 64

9. Samidin Ramadani, drejtor SHFMU”Xhevat Berisha” 77

10. Salajdin Xhoxhaj, drejtor SHFMU”Lekë Dukagjini” 80

11. Ismen Ajazaj, drejtor SHFMU”Dëshmoret e Zhurit” 72

12. Halil Shehu, drejtor SHFMU”Vëllezërit Frashëri” 52

13. Hamza Destani, drejtor SHFMU”Sinan Thaçi” 73

14. Osman Shala, drejtor SHFMU”Mic Sokoli” 66

15. Besnik Tarjani, drejtor SHFMU”Dy Dëshmorët” 72

16. Flurim Gashi, drejtor SHFMU”Dëshmorët e Vërrinit” 61

17. Qazim Çoçaj, drejtor SHFMU”Zenun Çoçaj” 74

18. Belkize Hoxha, drejtor SHFMU”Nazim Kokollari” 73

19. Hamzi Krasniqi, drejtor SHFMU”Brigada 125” 55

20. Alen Azari, drejtor SHFMU”Planjane” 71

21. Asim Karadolami, drejtor SHFMU”25 Maj” 67

22. Nexhmije Zeçiroviç, drejtor SHFMU”Izvor” 76

23. Zef Spaqi, drejtor SHFMU”Zef Lush Marku” 62

24. Hazër Shala, drejtor SHFMU”22 Dëshmorët” 52

25. Arsim Kerhanaj, drejtor SHFMU”Shtjefën Gjeqovi” 67

26. Ismet Buduri, drejtor SHFMU”Nazim Buduri” 71

27. Mujo Elezi, drejtor SHFMU”Sharr” 70

28. Osman Jahaj, drejtor SHFMU”Pjetër Mazreku” 65

29. Venera Zhubi Shala, drejtor SHFMU”Hasim Maliqaj” 68

30. Shpresa Shehu, drejtor SHFMU”Krushe e Vogël” 33

31. Jeronim Susuri, drejtor SHML”Gjon Buzuku” 75

32. Erol Kala, zv.drejtor SHFMU”Motrat Qiriazi” 50

33. Ferhat Asikferki, zv.drejtor SHFMU”Mati Logoreci” 41

Shkollat: SHML ”Lorenc Antoni”, SHML “Luciano Motroni”, SHFMU ”Meto Bajraktari” në Reçan dhe SHFMU “Dëshmorët e Kabashit” në Korishë, procesi i zgjedhjes së drejtorëve do të përsëritet./GazetaePrizrenit.net/

 

Asnjë koment

Comments are closed.