02-12-2020

Shpallet lista e përfituesve nga Komuna e Prizrenit për ngritjen e serave

Drejtoria për Bujqësi dhe Zhvillim Rural e komunës së Prizrenit ka shpallur listën preliminare të përfituesve nga projekti “Ngritja e serrave me participim”, shkruan Gazeta e Prizrenit.

Në listë janë fermerë nga komuna e Prizrenit, me dy tipe sipërfaqesh.

Tashmë disa vjet nga paslufta, Komuna e Prizrenit aplikon projekte në bujqësi.

Lexo edhe:

A po shpërndanë mjegull kryetari Haskuka?!

Listën preliminare të përfituesve mund të gjeni në linkun:

https://kk.rks-gov.net/prizren/ëp-content/uploads/sites/26/2020/09/Lista-preliminare-e-perfituesve-ne-projektin-Ngritja-e-serrave-me-participim.pdf

Në njoftim, thuhet se aplikuesit e pakënaqur mund t’i paraqesin ankesat e tyre pranë Drejtorisë së Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural, deri më datën 14.09.2020.

Lexo edhe

Haskuka: Na ka marrë malli që nxënësve t’ua dëgjojmë zërat nëpër oborret e shkollave

Asnjë koment

Comments are closed.