08-12-2023

Shqipëria dhe Kroacia me marrëveshje për sigurimet e punëtorëve shqiptarë

Shqipëria dhe Kroacia përfunduan raundin e parë të negociatave për marrëveshjen e sigurimeve shoqërore.

Lajmin e ka dhënë vetë kryeministri Edi Rama, i cili shprehet se rreth 3 mijë shqiptarë që punojnë në këtë vend do të përfitojnë nga njohja e viteve të punës.

Rama shton se pas përfundimit të procesit teknik, do të ndiqen të gjitha procedurat për ratifikimin e kësaj marrëveshjeje./abcnews.al/

Asnjë koment

Comments are closed.