14-07-2024

Shqipëria miraton rezolutën për dënimin e gjenocidit në Srebrenicë

“Srebrenica” ka bashkuar mazhorancën e opozitën në Kuvendin e Shqipërisë. Depuetët atje votuan për rezolutën që dënon gjenocidin serb.

Në votim morën pjesë 113 deputetë, ku të gjithë votuan pro.

Gjithashtu Kuvendi ka hedhur poshtë 4 amendamente të propozuara nga ish-kryeministri Sali Berisha dhe Tritan Shehu.

Asnjë koment

Comments are closed.