20-04-2024

Sot në rajonin e Prizrenit

Ngjarjet e paralajmëruara për sot:

Ora 09:40
Drejtoria për Ekonomi dhe Financa në Prizren organizon konferencë për medie. Tema: Ligji i ri për Tatimin në Pronë dhe procesi i inkasimit në komunën e Prizrenit. Ndërtesa e financave. /GazetaePrizrenit.net/

Asnjë koment

Comments are closed.