13-07-2024

Sot në rajonin e Prizrenit

Ngjarjet e paralajmëruara për sot:

2 qershor 2018:

Ora:  09:00

Ministri i Punëve të Brendshme, Bejtush Gashi dhe ambasadori i Shqipërisë, Qemal Minxhozi, do t’i vizitojnë pikat kufitare në Morinë dhe Shishtavec.

 

Ora 18:00

Mbahet Kuvendi zgjedhor i degës së AAK-së në Rahovec. (Shtëpia e Kulturës “Mentor Zyberaj”).

 

 

 

 

 

Asnjë koment

Comments are closed.