17-09-2021

Sot në rajonin e Prizrenit

Ngjarjet e paralajmëruara për sot:

5 qershor 2018:

Ora 10:30

Në kuadër të shënimit të Ditës Botërore të Mjedisit, në mënyrë solemne do të shpallen fituesit e konkursit për ballkonin më të bukur me lule, kopshtin më të rregulluar, rrugën më ekologjike dhe lagjen më të pastër. (Marash, te Mulliri).

Ora 12:00

Ministri i Inovacionit dhe Ndërmarrësisë, Besim Beqaj dhe kryetari i Kuvendit të Kosovës, Kadri Veseli, marrin pjesë në ngjarjen “Think Future – Prizren”. (Kinema “Lumbardhi”, Prizren)

Asnjë koment

Comments are closed.