20-10-2020

Sot në rajonin e Prizrenit

Ngjarjet e paralajmëruara për sot:

Ora 10:00
Mbahet debati mbi ndikimin e Kodit të ri Civil në jetën e përditshme të njerëzve “Mbështetje për Kodit Civil – faza 2”. (Hotel “Theranda” në Prizren).

Ora 14:00
Mbahet mbledhja e Komitetit për Politikë dhe Financa (KPF). (Salla e mbledhjeve në “Shtëpinë e Bardhë” Prizren)./GazetaePrizrenit.net/

Asnjë koment

Comments are closed.