16-07-2024

Sot në rajonin e Prizrenit

Ngjarjet e paralajmëruara për sot:

14  qershor 2018:

09:00  – Vendosja e kurorave në varrezat e heronjve, dëshmorëve dhe martirëve të luftës në komunën e Rahovecit, me rastin e Ditës së Çlirimit.

 

11: 00  – Mbahet tryeza e diskutimit “Standardet Minimale për Procesin e Konsultimit Publik në Nivel Lokal” nga OJQ- “EC Ma Ndryshe”. Restaurant  Marashi, Prizren

 

12:00  – Dokumentari për 100-vjetorin e Lidhjes Shqiptare të Prizrenit (Kompleksi      Europa)

12:00 – Seancë solemne e Kuvendit Komunal të Rahovecit dhe ndarja e çmimit për Bekim Kelmendin nga Bashkia e Përmetit, Salla e KK-së.

 

14:00 – Akademi Solemne, program kulturo-artistik, qendra e kulturës “Mensur Zyberaj”, Rahovec.

 

19:00  – Finalja e turneut në futboll të vogël, fusha e futbollit shkolla e mesme e lartë “Selajdin Mullabazi-Mici”, Rahovec.

 

21:30  – Aktiviteti letrar “Ora e Lidhjes” (te Kompleksi i Lidhjes në Prizren)

21:30  – Koncert nga Dren Abazi & Zig Zag Orchestra, Prizren./gazetaeprizrenit.net/

Asnjë koment

Comments are closed.