03-08-2021

Sot në rajonin e Prizrenit

Ngjarjet e paralajmëruara për sot:

Ora 10:00
Në kuadër të Forumit të Bashkë-Investimeve dhe Rrjetëzimit mbahet prezantimi me temën “Çka ofron Prizreni për Investitorë”? (Parku i Inovacionit dhe të Trajnimeve në Prizren ). /GazetaePrizrenit.net

Asnjë koment

Comments are closed.