30-07-2021

Sot në rajonin e Prizrenit

Ngjarjet e paralajmëruara për sot:

Ora 14:00
Kryeministri Ramush Haradinaj zhvillon vizitë pune në Komunën e Suharekës. (Komuna e Suharekës).

Ora 14:00
Mbahet mbledhja e Komitetit për Politikë dhe Financa të Kuvendit Komunal të Prizrenit (Salla e mbledhjeve të KPF-së në “Shtëpinë e Bardhë”).

Ora 14:30
Kryeministri Haradinaj zhvillon një vizitë pune në fabrikën e këpucëve “Solid” në Suharekë, më pas
viziton fabrikën e ngjyrave për industrinë e ndërtimit “Graniti” në Suharekë, si dhe viziton bizneset e Suharekës. (Zona industriale, Shkolla Profesionale). /GazetaePrizrenit.net/

Asnjë koment

Comments are closed.