22-05-2024

Sot në rajonin e Prizrenit

Ngjarjet e paralajmëruara për sot:

17 qershor 2018:

09:00  – Vizitohet shtëpia muze e Ukshin Hotit. (Krushë e Madhe)

10:00  – Mbahen garat tradicionale të Pehlivanëve, në Stadiumin e Dragashit.

11:00 – Mbahet tryeza shkencore “Mendimi politik e shkencor i Ukshin Hotit për zgjidhjen e çështjes shqiptare në kontekstin evropian”. (Shtëpia e Kulturës në Krushë të Madhe)

15:00  Mbahet aktiviteti kryesor, lëshimi me goma në lumin Lumbardh, në kuadër të festivalit “Bunarfest” në Prizren.

16:00  Mbahet performancë muzikore,  në kuadër të festivalit “Bunarfest. Hapësira e Kejit (Përballë xhamisë së Sinan Pashës) nga DJ Gamblemania dhe “mjeshtri i mikrofonit” – Xhurim Dema.

 

Asnjë koment

Comments are closed.