22-05-2024

Sot në rajonin e Prizrenit

Ngjarjet e paralajmëruara për sot:

Ora  10.00

Konferencë për shtyp e kryetarit të Komunës së Suharekës, Bali Muharremaj me temën: Raportimi i punës së 6 – mujorit të parë të qeverisjes.

10:00

Kryetari i Komunës së Rahovecit, Smajl Latifi mban konferencë për krijimin  e Zonës Ekonomike. (Komuna e Rahovecit)

11:00

OJQ “EC Ma Ndryshe” mban konferencën “Shenjëzimi dhe reklamimi kaotik në Qendrën Historike të Prizrenit”. (Përballë xhamisë së Sinan Pashës)

20:00

Filharmonia e Kosovës mbyll sezonin te kino “Lumbardhi” në Prizren./gazetaeprizrenit.net/

Asnjë koment

Comments are closed.