15-06-2024

Sot në rajonin e Prizrenit

Ngjarjet e paralajmëruara për sot:

Ora  14:30:

Kryetari i Komunës së Prirenit, Mytaher Haskuka së bashku me drejtorin e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural, Egzon Elshani, do t’i vizitojnë bujqit në fshatin Piranë gjatë  procesit të korrje-shirjes së grurit.

Asnjë koment

Comments are closed.